Kategóriák :
Kategóriák
Állatok 6
Család, gyermek 15
Egészség 40
Gasztrónómia 17
Gépjármű 17
Informatika 69
Ipar 64
Játék 133
Katalógusok, online gyűjtemények 55
Kultúra 8
Növények 11
Oktatás 17
Otthon és ingatlan 97
Pénz, vásárlás 68
Szépségápolás 6
Szolgáltatás 113
Szórakozás, szabadidő 35
Tudomány 2
Utazás 42
Webáruházak 37
Zene 10 Ajánld a linkgyűjteményt!
Ajánld linkgyűjteményünket ismerősödnek, barátodnak, töltsd ki a következő mezőket, és mi elküldjük az ajánló e-mailt.
Neved:
E-mailed:
Barátod neve:
Barátod email címe:
 
Motoros játékok
Link azonosító 4483
Cím Motoros játékok
Kiskép Motoros játékok
Url http://www.motoros-jatekok.com
Leírás Ingyenesen játszható flash motoros játékok folyamatos frissítéssel. Gyere és játssz a legjobb böngészőből játszható ügyességi és gyorsasági játékokal, motorbiciklis, kroszmotoros, biciklis, bmx-es és quad motoros játékainkkal. A szórakozás és a kikapcsolódás garantált.
Kategóriák Játék > Online játék
Kulcsszavak játék   flash   online
Dátum Apr 28, 2009
Kapcsolattartó neve Pusztai lászló
E-mail Email küldés Pusztai lászló
Írj visszajelzést   Add hozzá a kedvenceidhez   Ajánld egy barátodnak/ismerősödnek   Hibás a link? Jelentsd!  

Átlagos értékelés: 4.67 (5 ből)
Szavazatok száma: 3 szavazat
Értékelés

 További linkek Játék > Online játék kategóriában
1. Nyuszis játékok
  Ha már csak a nyúl szavacska kerül a nyilvánosság elé, rögtön a húsvétra gondolunk! Ez persze felfogható is! Napjainkban azonban annyira gyakran előforduló az, hogy az emberek családi állatként tartják a nyuszikat! Viszont akik nem tehetik azt meg, hogy nyuszikat fogadjanak, vagy simogassanak, most nálunk megtehetik. Létrehoztunk egy olyan website-ot, amely gyerekek és idősebbek számára is teljes kikapcsolódást biztosít!
Kategória:   Játék > Online játék


2. Ügyességi játékok
  Az ügyességi számítógépes programokban az a oltáribb, hogy szinte az egész korosztály számára príma küzdelmet biztosítanak. Repeshet kölyök, hogy legyőzte nagyapóját, vagy épp mosolyoghat a kislány, hogy ügyesebb volt nagyobb testvérénél. Habár a győzelem mellett van ami elengedhetetlen: a közös játék, és móka öröme, a játék harmóniája. Website-unk is ezt a nemes feladatot tűzte ki maga elé.
Kategória:   Játék > Online játék


3. Játssz és használd autós játékainkat
  Dodge Viper, Ford Mustang, Audi R8, Lamborghini Diablo – ülj be ezekbe a több száz lóerős autókba és előzd meg minden ellenfeledet! Több féle versenypályán repeszthetsz. Gyakorlatilag minden generáció felé jó szívvel ajánljuk az autós játékok gyűjteménye portált. Sűrű időközönként teszünk fel új játékokat, így nagyon megéri felénk sokszor ellátogatni. Ha még nem élted meg a az autóversenyzés szuper érzését, akkor itt az alkalom. Kedveld kollekciónkat a Facebook-on is.
Kategória:   Játék > Online játék


4. Dínós játékok
  Vágysz 230 millió évet utazni az időben pillanatok alatt? A Dinoszaurusz játékok egy olyan korszakba repítenek vissza, ahol te lehetsz akár egy ősi dinoszaurusz, vadász vagy bajnos és a múltban megküzdhetsz a fennmaradásért. Legyél a múlt részese és juss el egy olyan világba, ahol akármi újra megtörténhet és elferdítheted egy elmúlt korszak történetét! A dinoszauruszok kora újra bekövetkezett a dinoszaurusz játékok honlappal. Több mint 100 játékkal tanulhatsz és élheted át ezt a réges-régi időt egészen a kezdetektől, a hősi kor elmúlásának idejéig!
Kategória:   Játék > Online játék


5. Motoros játékok ingyen
  Kedveled a sebességet? Kívánod a szabadságot? Gyere velünk és fedezd fel az ingyenesen játszható motoros játékok érdekes univerzumát. Ülj a kedvenceid, Rossi, Talmácsi vagy más sztárok motorjának nyergébe és add át magad a féktelen száguldás okozta katarzisnak! Itt igazán nem kell betartanod a KRESZ-t, egy dolgod van csupán: hogy mindenkit megelőzz. Gyűjteményünkben kizárólag minőségi, ingyenes motoros játékok kaptak helyet. Izgalmas versenyzést kívánunk!
Kategória:   Játék > Online játék
Kezdőlap      Új linkek      Kiemelt linkek      Top linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés     Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright © Awacs - Katalógus