Kategóriák :
Kategóriák
Állatok 6
Család, gyermek 15
Egészség 40
Gasztrónómia 17
Gépjármű 17
Informatika 69
Ipar 64
Játék 133
Katalógusok, online gyűjtemények 55
Kultúra 8
Növények 11
Oktatás 17
Otthon és ingatlan 97
Pénz, vásárlás 68
Szépségápolás 6
Szolgáltatás 113
Szórakozás, szabadidő 35
Tudomány 2
Utazás 42
Webáruházak 37
Zene 10 Ajánld a linkgyűjteményt!
Ajánld linkgyűjteményünket ismerősödnek, barátodnak, töltsd ki a következő mezőket, és mi elküldjük az ajánló e-mailt.
Neved:
E-mailed:
Barátod neve:
Barátod email címe:
 
Motoros játékok
Link azonosító 4483
Cím Motoros játékok
Kiskép Motoros játékok
Url http://www.motoros-jatekok.com
Leírás Ingyenesen játszható flash motoros játékok folyamatos frissítéssel. Gyere és játssz a legjobb böngészőből játszható ügyességi és gyorsasági játékokal, motorbiciklis, kroszmotoros, biciklis, bmx-es és quad motoros játékainkkal. A szórakozás és a kikapcsolódás garantált.
Kategóriák Játék > Online játék
Kulcsszavak játék   flash   online
Dátum Apr 28, 2009
Kapcsolattartó neve Pusztai lászló
E-mail Email küldés Pusztai lászló
Írj visszajelzést   Add hozzá a kedvenceidhez   Ajánld egy barátodnak/ismerősödnek   Hibás a link? Jelentsd!  

Átlagos értékelés: 4.67 (5 ből)
Szavazatok száma: 3 szavazat
Értékelés

 További linkek Játék > Online játék kategóriában
1. Kifestő játékok
  Minden csemete sóhaja csakis az volt, hogy leüljön az asztalhoz, a favorit kifestő füzetével, és rajzolgasson! Szelektálhattunk mindenféle tarka tollból, filctollból, ecset közül. Aztán gondolkodhattunk, amikor nem volt az a szín, amire szükségünk lett volna! Mi nálunk ilyesmi soha nem fordulhat elő! A mi weboldalunkon bármiféle színvilágra rátalálhatsz, és nem kell azon gondolkoznod, hogy arra kell várni amíg, megszárad! Ha kifestetted az egyik területet, már kezdheted a következőt!
Kategória:   Játék > Online játék


2. Fiús játékok
  Nyilvánít neked az a kifejezés valamit, hogy skacos játékok? Azt hiszem végre eszetekbe jutott, hogy összeszedtük Nektek a legjobb és legvalóságosabb fiús flash játékokat. Fiusjatekok(pont)net, ez az a internetes oldal, amelyet csak Nektek hoztunk létre! Nincs másra szükséged, csak egy időálló billentyűzetre és egy gyorsan használható egérre! Találhattok nálunk focis játék, sofőrös, lövöldözős, verekedős játék. Minden amit csak srácoknak találtunk ki. Bírod a gyűrődést?
Kategória:   Játék > Online játék


3. Ingyen puzzle játékok
  A kirakó nem tekinthető egy modern játéknak. Komoly történelme a 18. század második felére vezethető vissza, megalkotójaként az angol John Spilsbury térképkészítőt és rézmetszőt emlegetik. Ő a kirakót, mint segédletet a földrajz elsajátításához kezdte forgalmazni. Ezeknek a daraboknak még nem voltak ún. "fogaik", mint a használatos játékoknak. A napjainkban ismert puzzle először a 19. század vége felé jelent meg.
Kategória:   Játék > Online játék


4. Ingyenes poker játékok
  A póker játék az egyik legnélkülözhetetlenebb és legismertebb kártyajáték közé tartozik, mivelhogy szinte az összes ember tud valamilyen játék a póker közül, ha még nem is játszott vele. Egy valódi türelmet követelő kikapcsolódásról van szó, mely megmozgatja az agytekervényeket, illetve az arcizmokat. A pókernek, mint ismert tengernyi típusa létezik, egészen a Black Jack-től, a Texas Holdemig.
Kategória:   Játék > Online játék


5. Orvosos játékok
  Eszedbe jut még az, mikor piros kis tasakba megkaptuk mindazon tárgyakat, amelyet a doktor nő alkalmaz az orvosi rendelőbe? A mi internetes oldalunkon mindezt ráakadhattok! Készíthettek reflex vizsgálatot, beleülhettek abba az autóba, melyet az doktorok vezetnek, műthetsz, vagy akár vizsgálhattok is! Találhattok nálunk orvosi pálcikát, sztetoszkópot, és minden mást ami egy doktornál megtalálható!
Kategória:   Játék > Online játék
Kezdőlap      Új linkek      Kiemelt linkek      Top linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés     Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright © Awacs - Katalógus