Kategóriák :
Kategóriák
Állatok 6
Család, gyermek 15
Egészség 40
Gasztrónómia 17
Gépjármű 17
Informatika 69
Ipar 64
Játék 133
Katalógusok, online gyűjtemények 55
Kultúra 8
Növények 11
Oktatás 17
Otthon és ingatlan 97
Pénz, vásárlás 68
Szépségápolás 6
Szolgáltatás 113
Szórakozás, szabadidő 35
Tudomány 2
Utazás 42
Webáruházak 37
Zene 10 Ajánld a linkgyűjteményt!
Ajánld linkgyűjteményünket ismerősödnek, barátodnak, töltsd ki a következő mezőket, és mi elküldjük az ajánló e-mailt.
Neved:
E-mailed:
Barátod neve:
Barátod email címe:
 
Motoros játékok
Link azonosító 4483
Cím Motoros játékok
Kiskép Motoros játékok
Url http://www.motoros-jatekok.com
Leírás Ingyenesen játszható flash motoros játékok folyamatos frissítéssel. Gyere és játssz a legjobb böngészőből játszható ügyességi és gyorsasági játékokal, motorbiciklis, kroszmotoros, biciklis, bmx-es és quad motoros játékainkkal. A szórakozás és a kikapcsolódás garantált.
Kategóriák Játék > Online játék
Kulcsszavak játék   flash   online
Dátum Apr 28, 2009
Kapcsolattartó neve Pusztai lászló
E-mail Email küldés Pusztai lászló
Írj visszajelzést   Add hozzá a kedvenceidhez   Ajánld egy barátodnak/ismerősödnek   Hibás a link? Jelentsd!  

Átlagos értékelés: 4.67 (5 ből)
Szavazatok száma: 3 szavazat
Értékelés

 További linkek Játék > Online játék kategóriában
1. Ingyen letölthető játékok
  Nem mindenki kedveli a flash alapú játékokat. Az ingyen letölthető játékok oldalán olyan játékokat mutatunk be, amelyeket a számítógépre kell telepíteni. Ezek mellett olyanokat is bemutatunk, amelyeket böngészőn keresztül kell játszani, viszont nem flash alapú játékok. Szép grafikájú, minőségi játékok között válogathatsz.
Kategória:   Játék > Online játék


2. Dinós játékok ingyen
  Talán az összes gyerek és felnőtt egyaránt izgalmasnak tartja a dinoszauruszokat és egész életüket. A képzelet világába kell elrepülnünk ahhoz, hogy átjussunk abba a sejtelmes korba, amikor ezek a hatalmas állatok éltek és uralták világunkat. Minél többet tudunk meg, még annál többet szeretnénk megtudni ezekről a bámulatos állatokról. És ha most akár játszhatnánk is velük? Szállj vissza az időben 230millió évet egyszerűen a dinoszauruszos játékokkal!
Kategória:   Játék > Online játék


3. Kijutós játékok
  A mai trendi böngészőben futtatható játékok világában már nem elég az, hogy két sablonos pálcikaember, ennél sokkal több kell. A legtöbb ember, gyerekek és felnőttek arra vágynak, hogy észjárásukat is megtornáztathassák. Erre jöttek létre a klasszikus kalandjátékok mintájára a kijutós szoftverek. Ezeknek közös jellemzője, hogy egy adott helyszínről kell kiszabadítanunk főszereplőnket.
Kategória:   Játék > Online játék


4. Ben10 játékok ingyen
  BEN 10 a világegyetem egyik legfiatalabb harcosa, aki az Omnitronix közvetítésével, a legkülönfélébb erőkkel rendelkező hősökké változhat át egyik szempillantás alatt a másikra. Szüksége is van erre a képességre, hiszen a csalárd Vilmax és csatlósa Kevin 11 azon dolgoznak, hogy megszerezzék ezt az egyedülálló képességet, és elvegyék az egész világ feletti uralmat.
Kategória:   Játék > Online játék


5. Ingyen orvosos játékok
  Mindig is érdekelt egy doktor munkája? Kis korodban gyakran játszottál doktorosdit? Lenne kedved felemlegetni? Akkor a legjobb helyen vagy, az orvososjatekok(pont)net site-ot neked találták ki! Jöjj, játssz velünk, írj recepteket, bújj bele bármilyen doktor bőrébe! Kipróbálhatod a fordított helyzetet, amikor te vagy a doktor, és nem a páciens! Rendszeres újdonságok, a legklasszabb és legfantasztikusabb orvosos játékok várnak rád! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Gyere, és gyógyíts Te is!
Kategória:   Játék > Online játék
Kezdőlap      Új linkek      Kiemelt linkek      Top linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés     Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright © Awacs - Katalógus