Kategóriák :
Kategóriák
Állatok 6
Család, gyermek 15
Egészség 35
Gasztrónómia 17
Gépjármű 17
Informatika 69
Ipar 64
Játék 133
Katalógusok, online gyűjtemények 55
Kultúra 8
Növények 11
Oktatás 17
Otthon és ingatlan 97
Pénz, vásárlás 68
Szépségápolás 5
Szolgáltatás 113
Szórakozás, szabadidő 35
Tudomány 2
Utazás 42
Webáruházak 36
Zene 10 Ajánld a linkgyűjteményt!
Ajánld linkgyűjteményünket ismerősödnek, barátodnak, töltsd ki a következő mezőket, és mi elküldjük az ajánló e-mailt.
Neved:
E-mailed:
Barátod neve:
Barátod email címe:
 
Motoros játékok
Link azonosító 4483
Cím Motoros játékok
Kiskép Motoros játékok
Url http://www.motoros-jatekok.com
Leírás Ingyenesen játszható flash motoros játékok folyamatos frissítéssel. Gyere és játssz a legjobb böngészőből játszható ügyességi és gyorsasági játékokal, motorbiciklis, kroszmotoros, biciklis, bmx-es és quad motoros játékainkkal. A szórakozás és a kikapcsolódás garantált.
Kategóriák Játék > Online játék
Kulcsszavak játék   flash   online
Dátum Apr 28, 2009
Kapcsolattartó neve Pusztai lászló
E-mail Email küldés Pusztai lászló
Írj visszajelzést   Add hozzá a kedvenceidhez   Ajánld egy barátodnak/ismerősödnek   Hibás a link? Jelentsd!  

Átlagos értékelés: 4.67 (5 ből)
Szavazatok száma: 3 szavazat
Értékelés

 További linkek Játék > Online játék kategóriában
1. Micimackó játékok
  Kedveled a mézimádó mackót, Micimackót? Szeretnéd felkutatni a Százholdas Pagony rejtélyeit? Akkor ne is menj tovább, a legjobb helyen jársz! Weboldalunkok, a micimackojatekok(pont)net-en a legizgalmasabb és legklasszabb micimackós játékokkal szórakozhatsz kedvedre! Ha nem Micimackó a legkedvesebb számodra, akkor is nyugodtan nézz be, a Százholdas Pagony minden hősével találkozhatsz site-unkon! Állandó újítások, a legnépszerűbb és legújabb micimackós játékok kicsiknek és nagyoknak!
Kategória:   Játék > Online játék


2. Online stratégiai játékok
  A stratégiai játékok komoly múltra tekintenek vissza a PC játékok történelmében. Ennek hála, hogy ma már rengeteg féle ilyen témájú elfoglaltsággal múlathatjuk felesleges óráinkat. Közös tulajdonságuk, hogy nagyon keményen megdolgoztatják az agytekervényeket. Itt tényleg csak a józan ész számít, tiszta higgadt gondolkodás. Híres és hírhedt hadvezérek helyébe léphetsz tehát be, egy jó vagy rossz parancsoddal a történelmet (vagy a jövőt} is megváltoztathatod.
Kategória:   Játék > Online játék


3. Dínós játékok
  Vágysz 230 millió évet utazni az időben pillanatok alatt? A Dinoszaurusz játékok egy olyan korszakba repítenek vissza, ahol te lehetsz akár egy ősi dinoszaurusz, vadász vagy bajnos és a múltban megküzdhetsz a fennmaradásért. Legyél a múlt részese és juss el egy olyan világba, ahol akármi újra megtörténhet és elferdítheted egy elmúlt korszak történetét! A dinoszauruszok kora újra bekövetkezett a dinoszaurusz játékok honlappal. Több mint 100 játékkal tanulhatsz és élheted át ezt a réges-régi időt egészen a kezdetektől, a hősi kor elmúlásának idejéig!
Kategória:   Játék > Online játék


4. Ingyen puzzle játékok
  A kirakó nem tekinthető egy modern játéknak. Komoly történelme a 18. század második felére vezethető vissza, megalkotójaként az angol John Spilsbury térképkészítőt és rézmetszőt emlegetik. Ő a kirakót, mint segédletet a földrajz elsajátításához kezdte forgalmazni. Ezeknek a daraboknak még nem voltak ún. "fogaik", mint a használatos játékoknak. A napjainkban ismert puzzle először a 19. század vége felé jelent meg.
Kategória:   Játék > Online játék


5. Online játék webáruház
  Online játék webáruház oldalunkon rengeteg játékot kínálunk, itt minden gyermek megtalálja a régóta szeretett ajándékot. Ha nem tudja, hogy honnan szerezze meg a legújabb "kedvencet", akkor látogasson el hozzánk és biztosan megleli. A keresőszűrők segítségével egyszerűen kereshet, így nem kell több tucatnyi oldalt végiglapoznia míg megtalálja az ideális ajándékot.
Kategória:   Játék > Online játék
Kezdőlap      Új linkek      Kiemelt linkek      Top linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés     Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright © Awacs - Katalógus